xGia Aaltonen


Gia

Ikä: 12 vuotta
Hoitohevonen: Halla
Aloittanut Seppeleessä: 29.08.2022

>>Kaappi

Tätä nuorta ponityttöä voi oikeastaan kutsua millä nimellä vaan - oli se sitten esimerkiksi tytön ensimmäinen nimi Gia tai toinen nimi Emilia - luultavasti tyttö vihaa niitä kaikkia eri syistä. Aiemmin Giaa on kutsuttu muun muassa lempinimellä Kirppu, viitaten tytön pikkuruiseen ulkomuotoon, mutta sekin on alkanut ärsyttää häntä koska hän ei ole enää niin pieni kuin ennen. Joten, jos joku onnistuu keksimään nimen josta Gia oikeasti tykkää, hän arvostaisi sitä erittäin paljon.

Luonteeltaan Gia on reipas ja iloinen, mutta kuitenkin vielä melko epävarma hoitaja ja ratsastaja vaikkei sitä aina päällepäin huomaa. Hän yrittää aina parhaansa ja haluaa olla menossa mukana. Gian suurin haave on kilparatsastajaksi ryhtyminen, mutta ennen sitä hänen täytyy saada vielä lisää varmuutta hevosen käsittelyyn ja ratsastamiseen, johon hän keskittyykin rakkaan hoitoponinsa Hallan kanssa. Oman ikäistensä seurassa hän on puhelias, mutta vanhempien seurassa hieman ujo.

Gia on ratsastanut noin 8-vuotiaasta lähtien, ja osaa perus kouluratsastusliikkeet ja esteitäkin hän on päässyt hyppäämään. Rakastaa maastoilua ja siellä, metsien ja peltojen keskellä tytöstä löytyykin hurjapää puoli, eikä hän pelkää mennä lujaa. Ratsastuksen lisäksi Gia harrastaa laulamista ja pianon soittoa, piirtämistä ja lukemista sekä perheen koiran, bordercollie uros Acsun kanssa puuhastelua.

Kuvia:

Vappu ja Oili