xViljami Harju


Vili

Ikä: 21 vuotta
Hoitohevonen: Ailen
Aloittanut Seppeleessä: 01.04.2022

>>Kaappi

Viljami "Vili" Harju, tuo pk-seudun kasvatti, joka on nyt kömpinyt Suomen pääkaupungista... maaseudulle lehmien ja lampaiden keskelle? Moiseen temppuun on oikeasti olemassa ihan hyvä syy, nimittäin Viljami sai lähtöpassit kotoa.

Vili oli nuorena reipas pikkumies, joka kävi neljästi viikossa jalkapallotreeneissä ja viidesti viikossa koulussa – kuten jokainen normaali suomalaispoika. Kun viimein ja vihdoin lukio alkoi, loksahti kaiken hyvän tilalle kavereiden kanssa ryyppääminen ja biletys. Tästä, ja pelkästään tästä koostui Viljamin lukiovuodet – ja ne näkyivät jokseenkin myös arvosanoissa. Samassa kommellusten myräkässä jäi myös Viljamin rakas ja pitkäaikainen harrastus, jalkapallo. Joten ei siis ihmekään, kun vanhemmilta napsahti viimein pinna: ja kas kummaa, Viljami löysi itsensä bussista, joka oli matkalla kohti Liekkijärveä.

Yksinkertaistettuna, Viljami on jokaisten bileiden, tupareiden ja illanistujaisten eliksiiri. Hän on se tyyppi, jolta luonnistuu yleisön naurattaminen joko vitsien, tai tekojen kautta. Ilman Viliä, bileet eivät ole bileet. Näistä samoista piirteistä koostuu myös miehen perusluonne: hän on ajoittain ennalta-arvaamaton, mutta pohjimmiltaan ahkera, päättäväinen ja humoristinen kaveri. Mitä hevosiin tulee, ei Viljami ennen Ailenin hoitajuutta ollut nähnyt, saatikka koskenutkaan hevosta. Harrastuksen aloittaminen olikin yksi nuoren miehen monista päähänpistoista.

Kuvia:

Windi
April
Vili ja Ailen
Vili ja Ailen

Merkkejä: 6 kpl

Vuosimerkit:

x

Tykkäys- ja kausimerkit:

x

Leiri- ja kurssimerkit:

x x

Ropemerkit:

x x