Kanerva Ulla Myllykoski


Kanerva

Ikä: 14 vuotta
Hoitohevonen: Fredi
Aloittanut Seppeleessä:

>>Kaappi

Sinnikäs, ujo ja nimensä ansiosta toisista poikkeava ovat ne sanat, jotka kuvaavat Kanervaa parhaiten tytön omissa silmissä. Sinnikäs tulee hänen tavastaan painaa eteenpäin vähän kaikessa muussa, paitsi hänelle ei niin tärkeiden asioiden kanssa. Koulutehtävät - Kanervan äidin harmiksi - kuuluvat juuri noihin asioihin. Onhan Kanervan mielestä elämässä paljon muutakin kuin pelkkä koulu, kuten hevoset. Ujo tulee lähinnä hänen tavastaan vältellä vieraille puhumista. Jos epätoivottu asia sitten tapahtuu ja joutuu Kanerva ihan vieraan tyypin eteen, alkaa hän puhumaan hiljaisinta mahdollista suomea, jota on koskaan puhunut. Tilanteisiin henkisesti varautuminen kyllä auttaa jossain määrin. Nimijuttu tässä onkin kaikille varmaan täysin selvä.

Ratsastanut Kanerva on toisesta luokasta asti ja päässyt Helppo B sekä 50-60 sentin tasoille. Hän meinasi kokonaan päästää irti unelmistaan kilparatsastajana muuttaessaan äidinsä kanssa Liekkijärvelle. Onneksi löytyi kaupungista talli ja useampikin.

Kanerva, oudonlaisen nimensäkin kanssa, ei ole mitenkään tavallista erikoisemman näköinen hemmo. Löytyy tytöltä pisamilla täyttynyt naama, mutta muut ulkonäölliset piirteet, kuten ruskeat silmät ja kiharat, ruskeat hiukset, jotka yltävät hädintuskin olkapäille saakka eivät herätä melkein lainkaan huomiota. Tytön pituus pitemminkin. Kanerva nimittäin seisoo kenkien kanssa pisimillään 158 sentissä. Ikuisen poniratsastajan vaikutelma vielä vahvistuu tytön hennohkon kehon kanssa.

Merkkejä: 1 kpl



Hoito- ja ahkeruusmerkit:

x