xLiinu Karhula


Liinu

Ikä: 21 vuotta
Oma hevonen: Whinny
Aloittanut Seppeleessä: 01.06.2020

>>Kaappi

Liinu ei ole niitä ihmisiä, jotka tekevät itsestään tilanteessa kuin tilanteessa itsestään numeron. Hän on tavallinen tyttö, tavallisesta perheestä.

Alkoholia kuluu ehkä lasillisen verran kerran kaks vuodessa, tupakka ei todellakaan huulessa roiku, meikkiä saattaa olla ehkä ripsarin verran ja pukeutuminen on tyyliä huppari & farkut.

Liinu on hiljainen, ujo ja omaa rauhaa rakastava nuori nainen. Ja siitä huolimatta ihastuu todella helposti. Ei tarvita vastakkaiselta sukupuolelta kuin hymy ja naisen sydän lepattaa rinnassa.

Muttei hän todellakaan uskalla minkäänlaisia alotteita tehdä ihastuksiensa suuntaan. Ja yleensä ne ihastukset vaihtuu yhtä nopeasti kuin on päähän pälkähtänytkin. Ystävänä ehdottoman luotettava.

Harrastuksia hänellä on ollut pikkulapsesta lähtien lukuisia: piirtäminen, kirjoittaminen, baletti, voimistelu, erilaisten soittimien soittaminen, kuoro, näytteleminen ja hevoset. Luonteensa vuoksi voimistelu, baletti, kuoro ja näytteleminen on jäänyt unholaan, mutta etenkin hevosharrastus on ja pysyy. Kymmenvuotiaasta asti hän on laittanut rahaa säästöön toteuttaakseen yhden suurimmasta unelmastaan: Oma hevonen. Ja se toteutui vuonna 2020 Wakandan myynti-ilmoitukseen törmättyään.

Liinu ei ole mikään kilparatsastaja - ainakaan henkeen ja vereen asti. Toki hänet ja Whinnyn voi nähdä joskus tulevaisuudessa satunnaisissa ratsastuskilpailuissa, mutta mainetta ja mammonaa hän ei niistä kisoista lähde hakemaan.

Kuvia:

Rösti ja Whinny
Koopa
Laila ja Whinny
Wakanda

Merkkejä: 21 kpl

Vuosimerkit:

x x x

Persoonamerkit:

x

Leiri- ja kurssimerkit:

x x x x

Tapahtumamerkit:

x x

Ropemerkit:

x x x x x x x x x x x