xKiril Rautiainen


Kiri

Ikä: 22 vuotta
Hoitohevonen: Paahtis
Aloittanut Seppeleessä: 01.01.2022

>>Kaappi

Vielä jonkin aikaa sitten Kirillä oli kovia suunnitelmia vuokrahevosen kanssa ja kunnianhimoa tanssiin, mutta kas vaan, kaikki räjähti käsiin. Entinen loppuunpalomestari suoritti pikaisen paluumuuton Liekkivaaraan. Hiukan rauhallisempi elämä täällä vaikuttaa tekevän hänelle hyvää. Kun katkeransuloinen nostalgia kirvelee, mummin homekämppä kaatuu niskaan tai pöytien putsaus Fleimissä ottaa liikaa aivoon, Kiri löytää lohdun tallilta. Kuka muka voi pysyä katkerana elämälle, kun vastuulla on Paahtiksen kaltainen sydäntensulattaja?

Tallilla Kiri on pääosin työtä pelkäämätön ja sinnikäs, vaikka yötöiden jälkeisinä aamuina maailmaa ei juuri syleillä. Välillä ongelmaksi saattaa muodostua hänen tapansa harjoittaa ennemmin luovaa ongelmanratkaisua kuin kysyä "tyhmiä kysymyksiä". Hektisyydelle elävä ikiliikkuja ei myöskään osaa olla puuhastelematta koko ajan tusinaa asiaa samaan aikaan, ja usein siinä tohinassa unohtuu kaikenlaista. Kokemusta kuitenkin löytyy, ja hevosten kanssa Kiri sentään osaa rauhoittua kunnolla: maailma ympärillä hidastuu, kun täytyy pysähtyä kuuntelemaan työskentelytoveria.

Tutustuessa nuorukaisesta lähtee samaan aikaan sekä varautuneita että mutkattoman ystävällisiä viboja. Suuritunteista ja pää pilvissä kulkevaa ydintä koristaa hillitynhallittu, varovaisen vitsikäs kuori. Kiri lähtee innolla mukaan kaikenlaiseen, moikkaa kohteliaasti niitäkin joiden nimiä ei muista, osaa tarjota olkapäätä. Kovasti hän ainakin yrittää olla sellainen huoleton teflon-tyyppi, mutta pinnan alla piikit kuitenkin kiiltävät terävinä puolustusvalmiudessa. Luottamusongelmia? Hänelläkö? Eeeeei. Kyynisyys pysyy piilossa glitterillä, ja epämukavat aiheet voi aina ohjata ympäripyöreään sarkasmiin.

Kuvia:

Paahtis
Paahtis
Paahtis
Paahtis

Merkkejä: 17 kpl

Vuosimerkit:

x x

Persoonamerkit:

x

Tykkäys- ja kausimerkit:

x

Leiri- ja kurssimerkit:

x x x

Tapahtumamerkit:

x x

Ropemerkit:

x x x x x x x x