xJasmiina Rantakari


Jasmiina

Ikä: 18 vuotta
Hoitohevonen: April
Aloittanut Seppeleessä: 01.05.2022

>>Kaappi

Jasmiina on määrätietoinen ja sosiaalinen nuori nainen, joka on vakuuttunut siitä, että elämässä pääsee eteenpäin ennen kaikkea suhteilla. Nuori nainen hymyilee paljon, puhuu vielä enemmän (varsinkin päästessään kertomaan itsestään) ja onnistuu tekemään kaikesta kilpailun.

Jasmiinan prioriteettilistassa korkealla ovat ystävät ja menestys, matalalla taas oikeasti realistiset tulevaisuudensuunnitelmat. Tämä aiheuttaa usein ristiriitoja Jasmiinan ja hänen vanhempiensa välillä, sillä diplomi-insinööri isä ja lääkäri äiti odottavat tyttärensä suuntaavan tietenkin yliopistoon heti lukion jälkeen. Jasmiina taas haaveilee huippuratsastajan urasta ja kilpailumatkoista ympäri maailmaa.

“Fake it until you make it” - Jasmiina on niitä ratsastajia, jotka arvioivat taitonsa useimmiten yläkanttiin ja lisäävät kokemukseensa aina vähän värikynää. Pienellä ponitallilla ratsastamaan oppinut Jasmiina hallitsee kyllä perusaskellajit ja hevosenhoidon, eikä säikähdä reippaampaakaan menoa, mutta useimmiten Jasmiina pärjää enemmän tuurilla kuin taidolla. Jos tyttö itse olisi saanut päättää, olisi hän hankkinut oman hevosen ja suunnannut heti kilparadoille. Vanhemmat kuitenkin vaativat häntä ensin hankkimaan kokemusta kunnon ratsastuskoulusta.

Kuvia:

Jasmiina ja Riimi
April

Merkkejä: 18 kpl

Vuosimerkit:

x

Tykkäys- ja kausimerkit:

x

Leiri- ja kurssimerkit:

x x x

Ropemerkit:

x x x x x x x x x x x x x

Palkinnot:

ppalkintoAvoin sarja kiertopalkintoSeppele Tutustumissarjan mestari