xIiris Valla


Iiris

Ikä: 20 vuotta
Hoitohevonen: Vappu
Aloittanut Seppeleessä: 01.09.2022

>>Kaappi

Iiris Valla on 20-vuotias nuori nainen, joka on vasta palannut satulaan. Tummapiirteinen nainen käy Seppeleessä viikottaisilla alkeisratsastustunneilla; vaikka Iiris on ratsastanut liki 10 vuotta, on tuon aloitettava kaikki alusta pitkän tauon jälkeen. Tämä on melko selvästi kolaus Iiriksen, entisen esteratsastajan, itsetunnolle ja nainen äksyilee toden totta herkästi, jos joku alkaa alkeistunnin raviharjoituksista kyselemään. Hevosten kanssa Iiris on selvästi hieman arka, ja vierastaa erityisesti kuumuvia ja tempperamenttisia ratsuja.

Iiris ei ole erityisen seurallinen, muttei juokse ketään pakoonkaan - no, itse asiassa naista ei näe juoksemassa ikinä, vaan jo kävellessäkin brunetella ontuu ikävästi oikeaa jalkaansa, jonka satutti tapaturmaisesti vuosia aiemmin. Iiris tekee töitä freelancerina tekemällä toimittajan hommia, kääntämistä sekä hoitaa vanhempiensa ravintolan kirjanpitoa. Iiris nauttii freelancer-työn ylhäisestä yksinäisyydestä ja vapaista tunneista, jonka takia Iiris on bongattavissa tallilta usein jo aamupäivisin. Iiris kulkee pääosin lokkina muiden kyydillä taikka pyörällä, pitäen matalaa majaansa paritalokaksiossa Liekkijärven keskustan tienoilla.

Hivenen kyyninen ja melankoliaan taipuva Iiris tuntuu olevan aina hivenen hukassa ja väärässä paikassa. Iiris on enemmänkin tarkkailija kuin mukaan hyppääjä - vaikka brunette voi vaikuttaa alkuun kylmältä ja vaikeasti lähestyttävältä, kuoriutuu alta lopulta aina hyväntahtoinen ja ystäviään ja läheisiään priorisoiva nuori nainen. Naisesta voi saada helposti hieman snobin ja turhantärkeän kuvan, sillä Iiris juoksuttaa armottomasti muita tekemässä töitään ja kerää sitten kivat tehtävät ja palkkiot visusti itselleen.

Kuvia:

Tammimaasto 2024
Saaristo 23

Merkkejä: 25 kpl

Vuosimerkit:

x

Leiri- ja kurssimerkit:

x

Tapahtumamerkit:

x x x

Ropemerkit:

x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x